Letní dětský tábor – BOURÁCI 2014

Vítáme všechny návštěvníky na našich nových internetových stránkách letního dětského tábora v Kletečné. Letošní rok jsme se tábor rozhodli uspořádat  v termínu od 12. 7. – 26. 7. 2014.

Tábor se koná ve stejné lokalitě jako v předchozích letech, tj. v rekreačním středisku Kletečná v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny, v okolí měst Humpolec a Pelhřimov, v blízkosti vodních přehrad Trnávka a Sedlice. Ubytování je pro malé děti zajištěno v pokojích hlavní budovy s vlastním sociálním zařízením a pro další účastníky v bungalovech a chatkách s možností sprchování každý den v oddělených sprchách. Našeho tábora se mohou zúčastnit děti od 6-17 let. Po příjezdu do tábora budou děti rozděleny do oddílů s možností ubytování na stejných pokojích např. se svými kamarády.Strava je pro děti zajištěna 5x denně(+ celodenní pitný režim), v hlavní budově s jídelnou o kapacitě 100 míst s další možností nákupu cukrovinek a nápojů v denním bufetu. Celý areál tábora se nachází mimo povodňovou zónu. V okolí střediska je mnoho zajímavých míst na výlety s dalšími možnostmi ke vhodnému a bezpečnému koupání.

Doprava na tábor je zajištěna táborovými autobusy rakovnické firmy ANEXIA se zastávkami v Praze, Kladně, Rakovníku, Slaném a Stochově.

Hlavní náplní tábora je celotáborová hra. Letošní téma celotáborové hry se bude odehrávat na téma Indiánů. Za pomoci zábavných her dětem přiblížíme zajímavá období historie nejslavnějších indiánských kmenů včetně jejich každodenního života. Pro děti je připraven pestrý program, který budeme v průběhu tábora každý den zveřejňovat na těchto internetových stránkách. Na těchto stránkách si též můžete prohlédnout naší činnost z minulých let. Naším cílem je, aby se Vaše dítě na táboře nikdy nenudilo.

O Vaše děti se bude starat kolektiv vyškolených vedoucích s dlohodobou praxí v péči o děti. Pro tento účel jsme založili občanské sdružení Bouráci, které je neziskovou organizací sdružující všechny vedoucí a zdravotní pracovníky, jež se účastní tábora. Na těchto stránkách si též můžete prohlédnout naší činnost z minulých let.

Na shledanou na našem táboře se s Vámi těší kolektiv vedoucích.