Milí Šípáci. Příští rok zase na viděnou, Bouráci.

Po příjezdu z Orlíku nabral letošní tábor neuvěřitelných obrátek, nejdříve to byla rekonstrukce vontského souboje o nadvládu nad Stínadly v podobě velké míčkové bitvy, poté slavnostní závěrečný oheň, po němž následovala noční bitva a noční hon na Širokka, no a v poslední den nástupu jsme se všihni konečně dozvěděli jaké tajemství skrývá. Závěrečná diskotéka, kterou protla velká dortová paráda se protáhla do rekordního času, když ti nejvytrvalejší vydrželi tancovat dlouhé minuty po půnoci. Ačkoliv počasí nebylo zas tak slunečné jako loni, podařilo se odehrát spoustu her, táborníci ulovili spoustu bobříků a posbírali haldy fajďuláků.

Chtěli bychom tímto poděkovat všem táborníkům, kteří se tábora zúčastnili, na tento rok, kdy naše Stínadla provázel příběh pěti kamarádů – Rychlých šípů se bude dlouho vzpomínat. Chtěli bychom tímto poděkovat partě úžasných lidiček – vedoucích a praktikantů, kteří náročnou práci spočívající v celodenní péči o děti zvládli skvěle. Velký dík nepochybně patří naší paní zdravotnici, která díky chladnějšímu počasí měla o malinko více práce, ale zvládla ji s přehledem.

Čtvrtý ročník Bouráckého tábora skončil a vy možná přemýšlíte nad tím, jak to bude příští rok, co bude za téma a tak dále. Po Husitech, Indiánech, Hobitech a Rychlých Šípech pro Vás určitě připravíme opět něco bombastického, tím si můžete být jisti. Velká Bourácká rada zasedá tradičně na konci roku. Na poslední páteční večerní poradě jsme se totiž dohodli, že příští rok do toho jdeme znovu, což taktéž vypovídá o úspěšnosti tohoto roku. Těšíme se tedy i vroce 2017 na osm oddílů složených z fajn holek a kluků a plno soudružnosti, úsměvů, odhlodlání a bojovnosti.

Chtěli bychom taktéž poděkovat všem rodičům, kteří nám svěřili to, co je jim nejdražší, za jejich neustálou podporu formou e-malů, kratičkých zpráv, ale i sponzorských příspěvků. Stejně tak děkujeme všem sponzorům, díky nimž jsme mohli děti obdarovat cenami a dárečky při nejrůznějších soutežích. Když píšeme tyto zprávy, jsme ještě všichni tak trochu naměkko, byl to krásný tábor. Za rok tedy na viděnou, vaši Bouráci.