BOURÁCKÝ TÁBOR 2017 – Piráti & Námořníci

Vážení přátelé a milí kamarádi táborníci, věrní příslušníci bouráckého klanu.

S blížícím se létem se v nás pomalu začínají probouzet myšlenky na letošní BOURÁCKÝ TÁBOR, již pátý ročník. V kolektivu vedoucích již začínají první přípravy a prozatím to vypadá, že letos to bude opět akce, kterou svou velikostí nepředčí žádná jiná. Již teď je jasné, že pirátská horečka, která propukne, bude absolutně nevídaných rozměrů. Na táboře se střetnou piráti a pirátky všech generací, pravověrní námořníci, ale taktéž kočovní zloduchové, které budeme muset při našem maximálním nasazení zpacifikovat.

Jedna zpráva je letos jistá. Letošní dětský BOURÁCKÝ TÁBOR byl tím nejrychleji rozebraným a žádaným v jeho historii. Stačilo pouhých 10 dnů v měsíci lednu a kapacita tábora byla naplněna. Seznam dětí bude tento víkend zveřejněn na našich stránkách a vy táborníci si tak budete moci zkontrolovat, zdali s vámi pojede oblíbený spolutáborník z let minulých.

Bude to už jen něco málo přes tři měsíce a opět se všichni sejdeme. Kolektiv vedoucích nedoznal žádných změn, můžete se tedy těšit na věci, které dělají BOURÁCKÝ TÁBOR tím nejlepším táborem. Skvělá parta vedoucíh, dobrá nálada a pohoda za každých okolností a k tomu ještě dávka zábavných her. Letos, ačkoliv se to na první pohled nezdá, nás čekají velké změny, které však budou odtajněny až v první den tábora, v první den naprosto nového pirátského letopočtu, během něhož zatím ani my nevíme, kde se octneme. Každopádně na nějaký červenec 2017 můžete zapomenout. Pirátský letopočet má úplně jiná pravidla, den a noc splývají v jedno, bude to opravdu doba VELKÉHO ČASU. Pro ilustraci níže přikládáme foto něčeho, co pod dohledem Vícnežbouráka vzniká v tajných bouráckých loděnicích, ŠKUNER, který začátkem léta vypluje na moře a s sebou vezme celou bouráckou čeládku! Škuner prozatím vzniká v interiérech bouráckých loděnic, a již co nevidět  bude vystaven v přístavu na molu, kde na něm budou pracovat přední stavitelé světa.